Θέσεις και Απόψεις

Τα τρία κρίσιμα διλήμματα των δημοτικών εκλογών

27/3/2014

Βρισκόμαστε περίπου 50 ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014 και στο Δήμο Ερμιονίδας οι δημότες παρακολουθούν δελτία τύπου των παρατάξεων που ανακοινώνονται θέσεις – προτάσεις –απολογισμοί και ονόματα υποψηφίων.
Από τη δική μας πλευρά ,η δημοτική μας παράταξη «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ» έχει ήδη ανακοινώσει τις θέσεις της για τον τουρισμό, για την κοινωνική πρόνοια – αλληλεγγύη, για την τροποποίηση του Ν. 3852/10 «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» για την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας νέας κοινωνικής συμφωνίας ,νέας συμμαχίας για την Ερμιονίδα ,για την αξία συμμετοχής στο «στίβο των δημοτικών εκλογών», για την απήχηση της πρότασης σχετικά με συν διαμόρφωση μιας νέας κοινωνικής συμφωνίας που θα εκφράζει μια πλατιά κοινωνική πλειοψηφία, επίσης όπως γνωρίζετε έχουμε ανακοινώσει ήδη 28 υποψηφίους συμβούλους μας, στελέχη που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης μας.
Σήμερα στα πλαίσια του δημόσιου διάλογου που έχουμε ξεκινήσει με τα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) σας καταθέτουμε τις απόψεις μας ,τις θέσεις μας σχετικά με τα τρία κρίσιμα διλήμματα που έχουν να απαντήσουν οι δημότες μας ,οι ψηφοφόροι του Δήμου Ερμιονίδας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.

ΠΡΩΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ: Εάν θα συνεχιστεί η αναπτυξιακή προοπτική στον Δήμο Ερμιονίδας

Α) Απαιτείται να συνεχιστούν ομαλά τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί από τον Δήμο Ερμιονίδας στον τομέα της αποχέτευσης, στον τομέα της ύδρευσης, στον τομέα των τουριστικών υποδομών.

Το έργο της αποχέτευσης της Δ. Κ. Κρανιδίου ,της Δ. Κ Πορτοχελίου και οι αγωγοί μεταφοράς λυμάτων της Τ. Κ. Κοιλάδας προϋπολογισμού 11.000.000 ευρώ είναι ένα τεράστιο ,σημαντικό έργο που θα πρέπει να δημοπρατηθεί ,να εκτελεστεί και να ολοκληρωθεί άμεσα και αποτελεσματικά προς όφελος των δημοτών μας. Η αλλαγή δικτύου ύδρευσης στο Κρανίδι προϋπολογισμού 3.300.000 ευρώ στο οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί και αναμένεται ο εργολάβος άμεσα να ξεκινήσει τις εργασίες αποτελεί ένα κρίσιμο έργο για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλεως του Κρανιδίου .
Τα σημαντικά έργα στις τουριστικές υποδομές (τουριστική μαρίνα στην Ερμιόνη, τουριστικό καταφύγιο στο Πορτοχέλι ) διαμορφώνουν τους όρους για μια ουσιαστική αλλαγή του τουριστικού προϊόντος στο Δήμο Ερμιονίδας

Β) Αξίζει να επισημανθεί ότι η αναπτυξιακή προοπτική για την Ερμιονίδα μας θα επιτευχθεί μέσω αξιοποίησης της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2019 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ,της ένταξης του Δήμου μας σε χρηματοδοτικά προγράμματα τόσο του ΕΣΠΑ όσο και πιλοτικών προγραμμάτων του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης π. χ «πρόγραμμα ψηφιακή σύγκλιση» .

Αυτή η διαδικασία απαιτεί σύνταξη μελετών ,πληρότητα φακέλων ,διεκδίκηση ένταξης , χρηματοδότησης και αντικειμενική τεκμηρίωση για την ένταξη
μας και την ομαλή ολοκλήρωση αυτών των έργων.

Τα στελέχη της παράταξης μας και προσωπικά εγώ δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας ,έχουμε την γνώση, έχουμε την εμπειρία ,έχουμε την βούληση να εγγυηθούμε την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας ,να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος μας και τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΛΗΜΜΑ: Εάν θα υπερβούμε το «εγώ» και θα στρατευτούμε στο «εμείς» ,εάν θα υπηρετήσουμε την αναγκαιότητα συν διαμόρφωσης μιας νέας κοινωνικής συμφωνίας .

Η πρότασή μας είναι ξεκάθαρη , μια πλατιά κοινωνική προοδευτική συμμαχία – συμφωνία για την Ερμιονίδα. Θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες όμως ο τόπος μας έχει ανάγκη από πάρα πολλούς που θα συμβάλλουν με τις θέσεις τους ,με τις απόψεις τους , με τις ιδέες τους στη συν διαμόρφωση μιας νέας κοινωνικής συμφωνίας ,για την πρόοδο του τόπου μας και την βελτίωση της ζωής όλων μας.

Ήδη η πρόταση μας για την συν διαμόρφωση μιας νέας κοινωνικής συμφωνίας έχει κερδίσει την πλειοψηφία των δημοτών. Οι δημότες μας καλούν να υπηρετήσουμε αυτήν την ιδέα ,αυτήν την πρόταση ,να ενώσουμε δυνάμεις , να πολλαπλασιάσουμε την δύναμη μας και με αντικείμενο πολιτικό τρόπο να αναδείξουμε τα στελέχη της αυτοδιοίκησης που θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη δημοτική περίοδο 2014-2019.

Σε όλους εμάς επαφίεται ο νέος ρόλος να υλοποιήσουμε την πρόταση αυτή και ταυτόχρονα οι δημότες μας τόσο στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε όσο και μετά τις εκλογές με τη συμμετοχή τους να επιβάλλουν τη βούληση τους ,να υπερασπιστούν τη υλοποίηση της νέας αυτής κοινωνικής συμφωνίας.

ΤΡΙΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ: Εάν οι δημότες μας επιθυμούν να περάσουμε στη νέα εποχή ,σε μια νέα συλλογικότητα
Μια από τις δεσμεύσεις της παράταξης μας είναι η αρχή της συλλογικότητας και την αρχή αυτή θα υπηρετήσουμε ,είναι μια αναγκαιότητα της σύγχρονης εποχής.

Ας ξεπεράσουμε τις άγονες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος ,ας αναζητήσουμε μια νέα αρχή.
Πρέπει να ενώσουμε την κοινωνία μας και να υπηρετήσουμε τον άνθρωπο και τις ανάγκες τους

Ζητώ από τους δημότες μας να έχουν θετική πρόταση, να στηρίξουν την παράταξη μας για τα στελέχη που διαθέτει , για όλους εμάς που πρωταγωνιστούμε σε αυτήν εκλογική μάχη .

Κάποιοι έχουν μείνει στο παρελθόν και παρουσιάζουν «απολογισμούς έργων» χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο και ξεχνούν να ασκήσουν την αυτοκριτική τους για τις χρηματοδοτήσεις και τα έργα που έχασαν γιατί οι δημότες τους καταψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ,επίσης κάποιοι άλλοι δημοτικοί συνδυασμοί ακόμα να εκφράσουν τις απόψεις τους τις θέσεις τους για τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου μας, πίστευαν στην θεωρία του «ώριμου φρούτου» το οποίο σίγουρα θα το γευτούν ,όμως αυτή η πολιτική επιλογή είναι μια παλαιοκομματική αντίληψη και επιλογή που δεν ταιριάζει στην νέα εποχή .

Εμείς έχουμε την δύναμη ,έχουμε την βούληση να εκφράζουμε την νέα εποχή .

Μία εποχή συλλογικότητας και αποτελεσματικότητας

Διεκδικούμε μια πλατιά δυνατή κοινωνική πλειοψηφία για να υπηρετήσουμε το Δήμο και τους δημότες τους

Ας αναλογιστούμε όλοι την ευθύνη των επιλογών μας ο τόπος μας ,μας χρειάζεται όλους, τολμάμε όμως να προτείνουμε σε όλους εσάς να υπερβείτε τις ψεύτικες- άγονες αντιπαραθέσεις ,να αξιολογήσετε προτάσεις και υποψηφίους και να συμμετέχετε ενεργά στην νέα συλλογικότητα που διαμορφώνουμε.

«Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι υπόθεση όλων μας»
Για την
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ε Ρ Μ Ι Ο Ν Ι Δ ΑΣ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος
ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ


 

Οι θέσεις του Συνδυασμού «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» για την Τουριστική Ανάπτυξη και βελτίωση του προϊόντος

29/01/2014

Σήμερα ξεκινάμε την συνοπτική παρουσίαση των θέσεων μας για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας, το Δήμο Ερμιονίδας.

Επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις βασικές μας θέσεις για την επανεκκίνηση της τουριστικής μας βιομηχανίας, για την βελτίωση της τουριστικού μας προϊόντος, για τις ενέργειες, τις πρωτοβουλίες που απαιτείται να αναλάβει η τοπική αυτοδιοίκηση την επόμενη Δημοτική περίοδο 2014-2019.

Συγκεκριμένα μπορούμε να αναφέρουμε τα εξής:

1 – Τουριστικές υποδομές

Κύρια προτεραιότητα μας είναι η δημιουργία σύγχρονων τουριστικών υποδομών στο Δήμο μας.

Τη Δευτέρα σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσιάστηκε η μελέτη και το επενδυτικό και (νομικό) σχέδιο για την κατασκευή –ίδρυση και λειτουργία του «καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο Πορτοχέλι», βρισκόμαστε στην τελική φάση ενός μεγάλου τουριστικού αναπτυξιακού έργου, θα δώσει μεγάλη ώθηση στο τουριστικό προϊόν.

Στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις για την «Τουριστική μαρίνα στην Ερμιόνη» από την πλευρά των επενδυτών, των επιχειρηματιών που θα αναλάβουν την συνέχιση της υλοποίησης του έργου.

Το «Τουριστικό Καταφύγιο στο Πορτοχέλι» και η «Τουριστική Μαρίνα της Ερμιόνης» είναι δύο σημαντικά έργα υποδομής, που με πρωτοβουλία της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμος Κρανιδίου, Δήμος Ερμιόνης, Δήμος Ερμιονίδας) έχουν εισέλθει στην τελική τους φάση κατασκευής – ίδρυσης και λειτουργίας και θα συμβάλλουν πολλαπλασιαστικά στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος.

Άρα, κύριο μέλημα της νέας δημοτικής αρχής είναι η συνέχιση αυτών των μεγάλων τουριστικών έργων υποδομής για τον τόπο μας, για το Δήμο μας.

Απαιτείται να εγγυηθούμε την τήρηση του σχεδιασμού και τον έλεγχο μιας αποτελεσματικής κατασκευής και λειτουργίας.

2- Σύζευξη του τουριστικού προϊόντος και με τα τοπικά παραδοσιακά – αγροτικά προϊόντα του τόπου μας καθώς επίσης σύζευξη του τουριστικού προϊόντος με τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι αυτή είναι η κύρια επιλογή μας ,έτσι θα αποκτήσει ο τόπος μας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα.

Διαθέτουμε το φυσικό περιβάλλον, τις φυσικές ομορφιές, τις κλιματολογικές συνθήκες, όμως πρέπει να προβάλλουμε τα τοπικά προϊόντα της Ερμιονίδας και να τα γνωρίσουν οι φίλοι μας που επιλέγουν τον τόπο μας για τις διακοπές τους, ότι διαθέτουμε εξαιρετικά τοπικά αγροτικά προϊόντα, καθώς επίσης έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας να επισκεφτούν τους αρχαιολογικούς χώρους και τις άλλες πολιτιστικές μας δομές και αξιοθέατα.

3- Ίδρυση και λειτουργία ενός φορέα με τη συμμετοχή του Δήμου που θα έχει αρμοδιότητα του στρατηγικού σχεδιασμού για την χάραξη της τουριστικής πολιτικής και ευρύτερα τουριστικής προβολής και προώθησης.

Η ίδρυση – λειτουργία του άνω φορέα είναι αναγκαιότητα στην σύγχρονη ανταγωνιστική εποχή μας, ο οποίος θα διαθέτει εξειδικευμένο – τεχνοκρατικό – στελεχιακό δυναμικό.

Μπορούμε μέσω του φορέα αυτού, να αποκτήσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην διεκδίκηση μιας ικανοποιητικής μερίδας στην αγορά του τουριστικού προϊόντος.

Η αποτυχία του σχεδιασμού λειτουργίας ενός παρόμοιου φορέα σε επίπεδο Αργολίδας μέσω του επιμελητηρίου, μας ενεργοποιεί και πλέον έχουμε οριστικά αποφασίσει την ίδρυση αυτού του φορέα σε επίπεδο Δήμου Ερμιονίδας και με την συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων και των κοινωνικών εταίρων

4- Το τουριστικό μας προϊόν, ένα επώνυμο προϊόν, ένας ενιαίος τουριστικός τόπος με την Αργολίδα και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Είναι αντικειμενικά παραδεκτό και απαιτείται να το κατανοήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, ότι ο τόπος μας απαιτείται να διεκδικήσει από την παγκόσμια τουριστική αγορά, μια θέση, ένα ικανοποιητικό μερίδιο στα πλαίσια ενός επωνύμου προϊόντος, ενός κοινού τόπου, κοινού προορισμού που θα συνδέει την Ερμιονίδα, την Αργολίδα και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Απαιτείται συνεργασία με όλους τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους κοινωνικούς εταίρους, να διαμορφωθεί ένα στρατηγικό πλαίσιο που θα διευκολύνει την συνεργασία και την διαμόρφωση αυτής πολιτικής.

Μόνο με την συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού θα διαμορφωθεί ένα ανταγωνιστικό προϊόν που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του 21 αιώνα.

5- Διεκδίκηση σημαντικών έργων υποδομής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και στήριξη των ιδιωτικών επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού.

Στην Ερμιονίδα μας, στον τόπο μας, απαιτείται να διεκδικήσουμε σημαντικά έργα που απαιτούνται να μελετηθούν και να κατασκευαστούν κατά την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2019.

Η βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου, η χάραξη νέου επαρχιακού δικτύου

(π.χ. περιφερειακή οδός Πορτοχελίου – Κόστας ), η διαχείριση των υδάτινων πόρων (μεταφορά νερού από τον Ανάβαλο, φράγμα της Τζερτζελιάς κ.λ.π.) αποτελούν σημαντικά έργα ένταξης στον Περιφερειακό σχεδιασμό.

Για την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, απαιτούνται και ιδιωτικές επενδύσεις που σχετίζονται είτε με την συντήρηση -βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών, είτε με την δημιουργία νέων τουριστικών υποδομών – εγκαταστάσεων.

Η τοπική αυτοδιοίκηση στα πλαίσια των καθηκόντων της και των υποχρεώσεων της που απορρέουν από τον κώδικα τοπικής αυτοδιοίκησης και πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» απαιτείται να στηρίζει αυτές τις ιδιωτικές επενδύσεις, οι οποίες δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, δίνουν έσοδα στο Δήμο αλλά και λειτουργούν πολλαπλασιαστικά στην επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας.

6- Για την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος απαιτείται να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του δημότη μας – του τουρίστα – του παραθεριστή.

Η βελτίωση σχετίζεται με την τήρηση του κανονισμού καθαριότητας που ισχύει μετά την ψήφιση του από το Δημοτικό Συμβούλιο, από την συνειδητοποίηση της αξίας του προγράμματος ανακύκλωσης, που υλοποιεί ο Δήμος μας σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ από την καθημερινή μας συμπεριφορά πως μεταχειριζόμαστε τα σκουπίδια μας στους δρόμους, στις πλατείες, στις ακτές, στα λιμάνια κ. λ. π.

Αλλά και από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων που θα δίνει έμφαση στην ανακύκλωση, στην κομποστοποίηση, στην ολοκληρωμένη επεξεργασία και διαχείριση.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο τομέας της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού που σχετίζεται άμεσα με την καθημερινότητα μας, είναι τομέας ανταποδοτικών υπηρεσιών με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό.

Η βελτίωση της καθημερινότητας συμβάλλει στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος.

Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει ένας ουσιαστικός γόνιμος διάλογος κατά την προεκλογική περίοδο, έχουμε τη βούληση να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτόν.

Δεσμευόμαστε ότι θα καταθέσουμε τις θέσεις μας σε όλα τα θέματα της δημοτικής δράσης

Έχουμε τη βούληση, την εμπειρία αλλά και τη δύναμη να εγγυηθούμε την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Για την

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Ο υποψήφιος  Δήμαρχος

ΤΑΣΟΣ  ΛΑΜΠΡΟΥ


 

Η τουριστική ανάπτυξη και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης.
10/04/2014
Με αφορμή τη θεματική εκδήλωση που διοργανώνουμε το Σάββατο 12/4/2014 στην Ερμιόνη, με θέμα : «ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην τουριστική ανάπτυξη» δηλώνουμε ότι η δημοτική μας παράταξη έχει μια βασική προτεραιότητα ,μια βασική επιλογή, την επανεκκίνηση της τοπικής μας οικονομίας, την τουριστική ανάπτυξη και τη βελτίωση της εικόνας του τουριστικού προϊόντος.
Σ ’αυτό το σημείο θα ήθελα να απευθύνω ένα ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους φορείς και τους δημότες του Δήμου μας να παραστούν στη θεματική μας εκδήλωση καθώς επίσης ευχαριστώ δημόσια όλους τους εισηγητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου .
Προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθούμε στο αίτημα της κοινωνίας και θα συμβάλουμε αποφασιστικά στο να διεκδικήσουμε ένα ικανοποιητικό μερίδιο από την ανταγωνιστική αγορά του τουριστικού προϊόντος.
Σ’ αυτή τη προσπάθεια απευθύνω ανοικτή πρόσκληση σ’ όλους τους κοινωνικούς εταίρους για να συν διαμορφώσουμε το νέο μας τουριστικό προϊόν . Πραγματικά και αντικειμενικά γυρίζουμε σελίδα ,ενώνουμε την κοινωνία και κινητοποιούμε όλες τις κοινωνικές ,παραγωγικές και οικονομικές δυνάμεις για να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Έχουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα ,τη φυσική ομορφιά του τόπου μας , τις επενδύσεις που έγιναν στην περιοχή μας στον τομέα των τουριστικών υποδομών, απαιτείται όμως να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις, ενέργειες από την πλευρά της Ελληνικής Πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης (Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού ) σε επίπεδο Δήμου και Περιφέρειας .Οι συνεργάτες μου και εγώ δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στην αναγκαιότητα αυτής της συνεργασίας ,αυτής της συν διαμόρφωσης για να καταγράψουμε τις πραγματικές ανάγκες και να αξιολογήσουμε τις προτεραιότητες μας για την επόμενη δημοτική περίοδο 2014-2019.
Σας καλώ να δώσουμε ένα αγώνα να γίνουμε σημαιοφόροι νέων αξιών ,νέων ιδεών για να δώσουμε μια νέα ώθηση στον τόπο μας ,στην Ερμιονίδα μας.
Αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ,αξίζει να κινητοποιήσουμε την κοινωνία.
Οι δημότες έχουν κρίση ,έχουν άποψη και θα εκφράσουν την πολιτική τους βούληση στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.
Αυτό που έχει σημασία είναι η αναγκαιότητα να ξεκινήσουμε όλοι μαζί αυτήν την συλλογική προσπάθεια και να διαμορφώσουμε ένα αξιόπιστο – αντικειμενικό – υλοποιήσιμο πρόγραμμα για το Δήμο μας.
Αξίζει να αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας , σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί αυτό τον νικηφόρο αγώνα.
Θα είναι μεγάλη τιμή για μας ,να παραστείτε στην θεματική εκδήλωση που διοργανώνουμε το Σάββατο 12/4/2014 στην Ερμιόνη.
Το αύριο μας ανήκει!
«Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι υπόθεση όλων μας»
Για την
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ε Ρ Μ Ι Ο Ν Ι Δ ΑΣ
Ο υποψήφιος Δήμαρχος
ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Η συνέντευξη του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Τάσου Λάμπρου στην διαδικτυακή τηλεόραση http://www.newchannel.gr και στην τηλεόραση του MaxTVμε τον Άγγελο Δρίτσα την 04/04/2014.