ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Image

Αγαπητοί συνδημότες μου,

Ονομάζομαι Αποστολία (Τόλια) Γαλιάτσου –Αθανασούλα, είμαι κάτοικος Κρανιδίου και υποψήφια σύμβουλος για την δημοτική κοινότητα Κρανιδίου στον συνδυασμό ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.

Έχω σπουδάσει γαλλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο PARISIII (SORBONNENOUVELLE) στο Παρίσι και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως καθηγήτρια γαλλικών. Επίσης έχω στο ενεργητικό μου διετή φοίτηση στην λογοτεχνική μετάφραση καθώς και στην μετάφραση κειμένων ανθρωπιστικών επιστημών και θεάτρου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών. Ήδη κυκλοφορεί ένα βιβλίο με τίτλο ΣΚΙΕΣ ΣΤΟΦΩΣ από τις εκδόσεις ΝΕΦΕΛΗ όπου έχουν εκδοθεί διηγήματα που έχω μεταφράσει.

Θέλησα να στηρίξω τον Τάσο Λάμπρου για τους εξής λόγους:

Αρχικά, επειδή εκτιμώ το πρόσωπο του διότι είναι ένας άνθρωπος που τον χαρακτηρίζει το ήθος, η αξιοπρέπεια, η υπευθυνότητα και η εντιμότητα.

Επίσης, επειδή κατάφερε να συγκροτήσει μια ισορροπημένη ομάδα υποψηφίων                 – στην οποία έχω την χαρά και την τιμή να ανήκω – που συνδυάζει την παρουσία ανθρώπων ικανών με εμπειρία και γνώση αλλά και νέων προσώπων, όπως είμαι κι εγώ, που ενισχύουμε την παράταξη μας με την θέληση, τον ενθουσιασμό, την διάθεση για συνεργασία και τις νέες ιδέες.

Τέλος, επειδή είμαι πεπεισμένη ότι η αρχή της συλλογικότητας που αποτελεί την κινητήριο δύναμη, τον γνώμονα του συνδυασμού μας, είναι αυτή που θα οδηγήσει τον δήμο Ερμιονίδας στην απόλυτη πρόοδο και ανάπτυξη.

Με λίγα λόγια, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, δεν υπάρχει πια χώρος για συμπεριφορές ατομικότητας, για αντιπαραθέσεις και για επιδίωξη ικανοποίησης προσωπικών συμφερόντων. Από το τέλμα μπορούμε να βγούμε μόνο εάν εργασθούμε όλοι μαζί – κανείς δεν περισσεύει – μόνο εάν ο καθένας βάλει το δικό του λιθαράκι, με τον δικό του τρόπο.

Θέτουμε στόχους βασικούς και ζωτικής σημασίας όπως είναι η ύδρευση, το αποχετευτικό, η συγκομιδή-προώθηση – ανακύκλωση σκουπιδιών, το οδικό δίκτυο, η πολιτιστική, τουριστική και κατ’ επέκταση οικονομική ανάπτυξη του τόπου αλλά παράλληλα οι στόχοι αυτοί είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΙ και ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟΙ.

Έχουμε την ΘΕΛΗΣΗ να οδηγήσουμε την Ερμιονίδα στην άνθηση και την ευημερία, έχουμε όμως και την ΔΥΝΑΜΗ, την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να το κάνουμε πραγματικότητα γιατί θα δουλέψουμε ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

                         ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΜΑΣ        

                         ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

 

                                                     Με εκτίμηση  

                               Αποστολία Γαλιάτσου – Αθανασούλα

       Υποψήφια σύμβουλος για την δημοτική κοινότητα      

                                          Κρανιδίου