ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Image

Φίλες και φίλοι,

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μέχρι τα μέσα του 2007 ήμουν κάτοικος Άνοιξης Αττικής. Μετά το γάμο μου με τον Γρηγόρη Μαναριώτη μετακόμισα στην Κοιλάδα και έκτοτε ζω και δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Ερμιονίδας.
Ως πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, του τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και έχοντας  παρακολουθήσει σεμινάρια πωλήσεων και marketing με πολυετή εμπειρία στον τομέα του direct marketing, ασχολούμαι με την παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων Α.Ο.Δ.Ε. και Α.Ο.Θ. σε παιδιά της Γ´ Λυκείου, τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Παράλληλα, έχοντας παρακολουθήσει τα μαθήματα της ζωγράφου Μαριέλας Κωνσταντινίδου καθώς και σεμινάρια της ζωγράφου Ελένης Σακαλή ασχολούμαι επαγγελματικά με τη ζωγραφική και εκθέτω τα έργα μου στο ευρύ κοινό. Το 2012 έκανα την πρώτη προσωπική έκθεση στην Ερμιόνη, στο κτίριο Συγγρού, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Ερμιονίδας. Ακολούθησαν ακόμα τρεις,  στην Κοιλάδα, στο Κρανίδι και τέλος στο Πόρτο Χέλι στο κτίριο Μίληση. Την  πρωτοχρονιά του 2013 πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, στο Art cafe Πάρωδος, η πέμπτη ατομική μου έκθεση ενώ το καλοκαίρι του 2013 πραγματοποιήθηκαν ακόμα  δυο ατομικές μου εκθέσεις στην Ερμιόνη (κτίριο Συγγρού) και στο Πόρτο Χέλι (κτίριο Μίληση).

Στα πλαίσια της εθελοντικής μου δράσης και πιστεύοντας πως όλοι πρέπει να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο συμμετέχω στις δραστηριότητες του Ενοριακού Κέντρου Κοιλάδας παραδίδοντας μαθήματα ζωγραφικής στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

Αποφάσισα να στηρίξω με την υποψηφιότητά μου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 18 Μαΐου 2014 για τον Δήμο Ερμιονίδας, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Λάμπρου, γιατί αφενός έχει μακρά αυτοδιοικητική θητεία αλλά και επειδή είναι γνώστης των όσων μέχρι τώρα έχουν επιτευχθεί. Θεωρώ ότι είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή μετάβαση από τη μια δημαρχιακή περίοδο στην επόμενη βάζοντας παράλληλα νέους στόχους.

Με τιμή,

Κατρίνα Γαλάτη – Μαναριώτη

Υποψήφια Δημοτική Συμβούλος Εκλογικής Περιφέρειας Κρανιδίου

με την «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ»