ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

ImageΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ”

       Αγαπητή Συνδημότισσα, Αγαπητέ Συνδημότη,

        Γεννήθηκα το έτος 1970. Είμαι γιος του Αδριανού (Νούλη) Γκιώνη από το Κρανίδι και της Δήμητρας Δρούζα από το Πορτοχέλι. Είμαι αρραβωνιασμένος με την Αφροδίτη Νταγλαράκη, Δικηγόρο του Δ.Σ.Θεσσαλονίκης.

         Μεγάλωσα στο Κρανίδι και τελείωσα το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου.

       Εισήχθην στη Νομική Σχολή Αθηνών το έτος 1988. Ξεκίνησα την Δικηγορία το έτος 1996, διατηρώντας το δικηγορικό μου γραφείο στο Κρανίδι. Από το έτος 1999 και μέχρι σήμερα είμαι Νομικός Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας.

         Οι συνάνθρωποι μου γνωρίζουν το ήθος, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια μου.

         Ήμουν από τους πρωτεργάτες της επανασύστασης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κρανιδίου και μέλος του πρώτου Δ.Σ. αυτής το έτος 1998.

         Από το έτος 1998 έως το 2005 ήμουν Γενικός Γραμματέας του αθλητικού σωματείου «Α.Ε.Κρανιδίου». Από το ετος 2010 είμαι γραμματέας του «ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ».

       Έχω βοηθήσει με τις νομικές μου γνώσεις πολλά αθλητικά σωματεία , ώστε να έχουν σύγχρονα καταστατικά εναρμονισμένα με τον ισχύοντα νόμο.

       Έχω βοηθήσει με τις νομικές μου γνώσεις πλήθος συνανθρώπων μας στις υποθέσεις τους.

         Σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία μέσα από τον Συνδυασμό «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ» του διακεκριμένου συμπολίτη μας Τάσου Λάμπρου να χρησιμοποιήσω την γνώση και την εμπειρία μου για το καλό του Δήμου μας και των Δημοτών αυτού. 

         Στηρίζω τον Τάσο Λάμπρου για Δήμαρχο Ερμιονίδας γιατί :

–           Είναι νέος άνθρωπος με μεγάλη κι επιτυχή εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Κρανιδίου όσο και και από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονιδας.

–           Ασχολήθηκε μέχρι σήμερα με ενδιαφέρον και αγάπη τόσο για την επίλυση των μικρών καθημερινών ζητημάτων όσο και για την επίλυση των μεγάλων θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους της Ερμιονίδας.

–           Στην μακρόχρονη πορεία κι ενασχόλιση του με τα κοινά διακρίθηκε για το ήθος, την αξιοπρέπεια, ευγένεια και αποφασιστικότητα του.

–           Γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τις ανάγκες του τόπου και της κοινωνίας κι έχει ξεκάθαρες και ρεαλιστικές προτάσεις.

–           Γνωρίζει άριστα τον τρόπο διεκδίκησης κονδυλίων για την βελτίωση του επιπέδου και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ερμιονίδας και τον τρόπο υλοποίησης των έργων.

–           Είναι αλτρουιστής κι εξωστρεφής δεν έχει παρωπίδες και πιστεύει και λειτουργεί με τους κανόνες της συλλογικότητας και συνεργασίας.

 Ζητώ από Εσάς την στήριξη της προσπάθειας μας αυτής και την εκδήλωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μας με την ψήφο σας.

Την έχουμε ανάγκη.

 

Με εκτίμηση

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ