ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Image

   Tην στιγμή  που ανακοινώθηκαν οι Δημοτικές εκλογές στον Δήμο μας ήξερα από την αρχή με ποια παράταξη θα συμμετέχω ως υποψήφια Σύμβουλος. 
Η «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Λάμπρου αυτή τη στιγμή είναι η μόνη δυναμική, πρωτοπόρα, υπεύθυνη παράταξη, με σεβασμό  στους θεσμούς, στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

   Γεννήθηκα στη πρωτεύουσα της Βαυαρίας το Μόναχο όπου ζήσαμε για πάνω από μια δεκαετία μαζί με τους γονείς μου. Από μικρή αγαπούσα τον αθλητισμό, έχω κάνει πολλά σπορ, μιλάω άπταιστα 3 ξένες γλώσσες και πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορώ να κάνω. Ασχολούμαι με την οργάνωση παραγωγής/δημόσιες σχέσεις και με τον τουρισμό. Στην περιοχή μας επί 28 χρόνια συνεργάζομαι  με 2 μεγάλα στούντιο φωτογραφίας γνωστού Γερμανού φωτογράφου και προσφάτως με  τον καινούργιο επίτιμο κάτοικο της περιοχής μας, τον Ολλανδό Βασιλιά.

   Η εθελοντική συμμετοχή μου στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα ήταν και παραμένει μοναδική εμπειρία και μου δίνει το έναυσμα να συνεχίσω έτσι δυναμικά και για μια νέα σελίδα για τον τόπο μας.

Η στήριξη σας και η ψήφος σας είναι η φωνή μας και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να «φωνάξουμε» πολύ δυνατά!

Λίλιαν Σπάρου (Γαρυφαλλιά)