Δήλωση Ανδρέα Κρητικού Υπ. Συμβούλου Δημοτικής Ενότητας Ερμιόνης

ImageΣυνδημότισσες – Συνδημότες

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου, αποφάσισα να συστρατευτώ με την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας και τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Λάμπρου.

Θεώρησα επιβεβλημένη και τη δική μου προσωπική προσπάθεια στα δημοτικά δρώμενα και ένωσα τις δυνάμεις μου με νέους ανθρώπους, ηθικούς, επαγγελματικά ανεξάρτητους και κοινωνικά καταξιωμένους, με εμπειρία στη διοίκηση, γνωστική επάρκεια και θέληση για ανιδιοτελή προσφορά, προκειμένου να πετύχουμε την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του Δήμου μας και των συνδημοτών μας.

 

Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, 

Παράλληλα με τη συνέχιση και ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που έχουν προγραμματιστεί για το Δήμο μας, την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας μας, την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη που αναμφίβολα όλοι ζητάμε για τον τόπο μας και που αποτελούν στρατηγικές επιλογές δράσεις της παράταξής μας, στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα ο Δήμος θα πρέπει να σταθεί δίπλα στους αγωνιστές της βιοπάλης, στους απόμαχους που νιώθουν αποκομμένοι από την κοινωνική φροντίδα, στους άνεργους, στη νεολαία του τόπου μας που προσπαθεί να βρει το δρόμο της, στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και να επιδιώξει τη βελτίωση της ποιότητας  ζωής, της καθημερινότητάς τους, την  κοινωνική και  πνευματική ανάπτυξή τους, καθώς και αυτά συνεπάγονται πρόοδο.

Συνδημότισσες – Συνδημότες

«ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»

Η  καθημερινότητα του ΔΗΜΟΤΗ είναι απαραίτητο να βελτιωθεί άμεσα και απτά.

Να εξυπηρετείται σε όλες τις υποθέσεις του.

Προς την κατεύθυνση αυτή πρέπει να εξελιχθούν και να οργανωθούν οι Υπηρεσίες του Δήμου σε ένα νέο μοντέλο διοικητικής οργάνωσης και δράσης του. Να λειτουργήσει πλήρως πλατφόρμα καταγραφής όλων των αιτημάτων των συνδημοτών μας, ακόμη και με ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα. Αιτήματα που θα προωθούνται άμεσα στην αρμόδια διοικητική υπηρεσία που θα υποστηρίξει αυτόν το δίαυλο με τους συμπολίτες μας και έτσι ο ΔΗΜΟΤΗΣ μας θα ενημερώνεται σωστά και γρήγορα για ό,τι τον απασχολεί.

Οφείλουμε να κατευθύνουμε άμεσα και σωστά τους δημότες μας και να μην τους παραπέμπουμε αδιάφορα ο ένας στον άλλον χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ δεν είναι όμηρος κανενός. Είναι η προτεραιότητά μας.  

Πιστεύω στο δίκιο του ΔΗΜΟΤΗ και αυτό αποφάσισα να υπηρετήσω.

Είμαι σίγουρος ότι και όλοι εσείς  αυτό το Δήμο θέλετε.

 

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

 Εμπιστευθείτε μας.

Δώστε μας τη δύναμη, με την ψήφο σας, να φέρουμε νέα πνοή στο Δήμο μας. Επιλέξτε και προκρίνετε αυτούς που έχουν και τη διάθεση και κυρίως τη δυνατότητα να δώσουν λύσεις στα θέματά σας.

 

Ψηφίστε το Συνδυασμό μας.

Να είστε σίγουροι ότι η ψήφος σας δεν θα πάει χαμένη.

Με αυτήν την ψήφο θα στηρίξετε το νέο και θα βοηθήσετε να δημιουργηθεί ένας Δήμος με προοπτική!

 

Με εκτίμηση, 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΖ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με το Συνδυασμό

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ