Δήλωση Αργύρη Ευθυμίου Παλούκα Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Εκλογικής Περιφέρειας Ερμιόνης

Image 

Αγαπητοί συνδημότες μου,

Ονομάζομαι Αργύρης Παλούκας του Ευθυμίου και της Βενετίας. Είμαι γεννημένος στην Ερμιόνη το 1975.

Είμαι απόφοιτος Θεατρολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1994 ζω και εργάζομαι στην Αθήνα, χωρίς να έχω εγκαταλείψει ποτέ τον τόπο καταγωγής μου τον οποίο υπεραγαπώ. Κείμενά μου – ποιήματα και μελέτες – έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά, έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες κι έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά.

Το 1997 συμμετείχα στη συλλογική έκδοση της θεατρικής εταιρίας «Πράξη», «16 Νέοι Έλληνες Ποιητές», ενώ το έτος 2012 μου απονεμήθηκε το 1ο βραβείο καλύτερου νέου ποιητή στο 32ο Συμπόσιο Ποίησης για την ποιητική συλλογή μου «Θέλω το σώμα μου πίσω».

Με μεγάλη συγκίνηση θα θυμάμαι πάντα την προς τιμή μου εκδήλωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ερμιόνης «Απόστολος Γκάτσος» και θα έχω πάντα στην καρδιά μου τους ανθρώπους της.  

Αποδέχθηκα την πρόταση του Τάσου Λάμπρου, για συμμετοχή μου στο Συνδυασμό, γιατί και εμείς οι χαμηλόφωνοι, λιτοί και συναισθηματικοί άνθρωποι, μπορούμε να προσφέρουμε στα κοινά με το δικό μας τρόπο και από άλλες σκοπιές.

Για εμένα η τέχνη και ο πολιτισμός είναι η καθημερινότητά μας. Είναι ο τρόπος που βιώνουμε πράγματα, που ακούμε τους άλλους, που αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες, που επιλύουμε θέματα.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους συμπορευτές μου συνυποψηφίους μου, με τους περισσότερους από τους οποίους με συνδέουν ευχάριστα βιώματα, ελπίζω να μας δώσετε την ευκαιρία να ενισχύσουμε και να διευρύνουμε αυτόν τον πολιτισμό στο Δήμο μας και στην καθημερινότητά μας.

Αντικρίστε ως ευχάριστη έκπληξη την ομορφιά του τόπου μας, φυσική και δημιουργημένη και σκεφθείτε ότι μπορούμε και περισσότερα …   

 

ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΥΘ. ΠΑΛΟΥΚΑΣ   

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με το Συνδυασμό

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ