ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΤΑΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

Σας παρουσιάζουμε τα βασικά διλλήματα-ερωτήματα που πρέπει να απαντήσουν οι δημότες μας στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014:

 1. Θα εμπιστευτείτε δημοτικές παρατάξεις που έχουν στο ενεργητικό τους μεγάλα χαμένα έργα; Όπως το έργο της αποχέτευσης; Αυτούς που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν παλαιοκομματικές μεθόδους τόσο ως συμπολίτευση όσο και ως αντιπολίτευση;
 1. Θα εμπιστευτείτε δημοτικές παρατάξεις που ο αρχηγός τους και σημερινός υποψήφιος δήμαρχος δεν είχε τολμήσει να πάρει θέση και να εκφράσει άποψη τα χρόνια που απείχε από το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούσαν την τοπική μας κοινωνία; Ο ενεργός πολίτης πάντα πρέπει να έχει άποψη και αυτή να την εκφράζει! Ποία ήταν η θέση του στα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετώπισε ο δήμος μας όλα αυτά τα χρόνια; Ποία ήταν η θέση του στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων; Ποία είναι η γνώμη του για τις μονάδες αφαλάτωσης ,για τις τουριστικές επενδύσεις-υποδομές που έγιναν στην περιοχή για τα πολεοδομικά σχέδια;
 1. Ποιος έχει την πιο ισχυρή και ικανή ομάδα που μπορεί να φάνει χρήσιμη στον τόπο, ποία δημοτική παράταξη έχει τα πιο ικανά στελέχη για να προετοιμάσει τον δήμο για την επόμενη προγραμματική περίοδο;
 1. Θα επιλέξουν οι δημότες την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας ή θα επιλέξουν δημοτικές ανίαρες συμμαχίες που μόνο σκοπό έχουν να βάλουν εμπόδιο στην μεγάλη νίκη της παράταξής μας; Διαμόρφωσαν συμμαχίες με πολιτικά χαρακτηριστικά με μόνο σκοπό να μας εκδικηθούν γιατί τολμήσαμε να αλλάξουμε τα σχέδια τους.
 1. Θα συμβάλλουν όλοι οι δημότες στην αναπτυξιακή διαδικασία για τον δήμο μας, για τον τόπο μας, για την Ερμιονίδα μας; Θα επιλέξουν την πρόταση μας για να δουλέψουμε όλοι μαζί προγραμματισμένα και με τον κατάλληλο συντονισμό με σκοπό την επανεκκίνηση της οικονομίας;
 1. Σε ποίον θα εμπιστευτούν οι δημότες την εκτέλεση μεγάλων έργων υποδομής που έχουν δρομολογηθεί στον δήμο μας; Για παράδειγμα το έργο της ύδρευσης, της αποχέτευσης, των τουριστικών υποδομών; Το στελεχιακό δυναμικό της παράταξης μας έχει την γνώση, έχει την εμπειρία, έχει την βούληση, έχει την ευρύτερη κοινωνική καταξίωση και επαγγελματική αναγνώριση που αποτελούν εγγύηση για την σωστή εκτέλεση και ολοκλήρωση των σημαντικών έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Στα ερωτήματα-διλλήματα αυτά οι δημότες του Δήμου Ερμιονίδας θα απαντήσουν, θα δηλώσουν μια μεγάλη πλειοψηφία την πρώτη Κυριακή των εκλογών , στις 18 Μάιου 2014 και θα δώσουν την μεγάλη νίκη την δεύτερη Κυριακή των εκλογών στις 25 Μάιου 2014.

Όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη!

IMG_0397IMG_0445IMG_0399IMG_0428

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

Τι σημαίνει «Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ»;

 Φίλες και φίλοι,

Πολλοί παρεξήγησαν το σύνθημα μας και κάποιοι το παρερμηνεύουν σκόπιμα. Σήμερα λοιπόν εμείς εδώ τους εξηγούμε ότι με αυτή την συνθηματολογία , δεν ακυρώνουμε την δράση μας, το έργο μας, τη συνέπεια μας, την πολιτική μας συμπεριφορά, το ρόλο μας στην τοπική αυτοδιοίκηση που είχα προσωπικά εγώ τα 16 αυτά χρόνια.

«Η νέα σελίδα για τον τόπο μας» έχει τις παρακάτω έννοιες:

 • Να προσαρμοστούμε στην νέα εποχή που θέλει συναινέσεις, συνθέσεις και αποδοχή του οράματος της συνδιαμόρφωσης μια ευρείας κοινωνικής συμφωνίας για τον τόπο μας, για τον δήμο Ερμιονίδας.
 • Η νέα σελίδα έχει σχέση με την εμπιστοσύνη που πρέπει να δώσουμε στην νέα γενιά για να αναδείξουμε νέα ικανά στελέχη στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πρέπει να δώσουμε την ικανότητα σε νέους ανθρώπους να πρωταγωνιστήσουν στην τοπική μας κοινωνία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μου για να στελεχώσουν την παράταξή μου.
 • Η νέα σελίδα έχει σχέση με μια νέα πολιτική συμπεριφορά, με έναν νέο πολιτικό πολιτισμό, ένα νέο ήθος και ύφος εξουσίας για να ξαναφέρουμε την πολιτική διαδικασία στο επίκεντρο της κοινωνίας.
 • Η νέα σελίδα σχετίζεται με τον στόχο μας να ενώσουμε την κοινωνία μας και να ξεφύγουμε από τις αγώνες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, να εγκαταλείψουμε την παραπολιτική , την δημαγωγία και τον λαϊκισμό.
 • Η νέα σελίδα εκφράζει την αναγκαιότητα να γράψουμε ιστορία στον τόπο μας. Να κατασκευάσουμε δημοτικά έργα υποδομής, τόσο για εμάς όσο και για την νέα γενιά.
 • Η νέα σελίδα για τον τόπο μας έχει σχέση με την πρόταση μας στα πλαίσια μιας δημοκρατικής & συνταγματικής αναθεώρησης ,να υπάρχουν όρια θητειών στα όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης Ά & ΄Β βαθμού       καθώς επίσης και στους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Επιτελούς πρέπει κάποιοι να κατανοήσουν ότι η εναλλαγή ρόλων και θέσεων και η άσκηση της πολιτικής ως λειτούργημα είναι το ζητούμενο για μια ριζική μεταρρύθμιση της ελληνικής πολιτείας.