ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΙΟΥ

ΕΠΚ 12 ΗΛΙΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Μαζί με τους συνυποψήφιους μου, ζητώ τη στήριξη σας στο συνδυασμό μας, την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας.

Κρανιδιώτισσα, γέννημα θρέμμα, εξακολουθώ να διαμένω στο Κρανίδι, χωρίς να το έχω εγκαταλείψει ούτε στη διάρκεια των σπουδών μου. Άνθρωποι απλοί, με τη βασική εκπαίδευση, άξιοι όμως, οι γονείς μου με μεγάλωσαν με το ήθος και τις αρχές του τόπου μας , που με τη σειρά μου περνώ στα δικά μου παιδιά.

Αφού ολοκλήρωσα τη σχολική μου εκπαίδευση στο Κρανίδι, σπούδασα στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποφοιτώντας το 1993. Από το 2012 κατέχω Μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση από το OpenUniversityτου Ηνωμένου Βασιλείου, με ειδίκευση στη συνεκπαίδευση ( ισότητα και διαφορετικότητα).

Από την πρώτη βδομάδα των σπουδών μου το Σεπτέμβριο του 1988, ξεκίνησα να εργάζομαι παραδίδοντας μαθήματα αγγλικών στον ιδιωτικό τομέα, στο Κρανίδι, κάθε Σαββατοκύριακο, καλύπτοντας μόνη μου τα έξοδα των σπουδών μου. Απόφοιτη πια το Σεπτέμβριο 1993, είχα τη χαρά να εργαστώ ως αναπληρώτρια στο σχολείο μου, το Λύκειο Κρανιδίου και να έχω συναδέλφους τους πρώην καθηγητές μου από τους οποίους χαίρομαι να μαθαίνω μέχρι σήμερα. Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2003 που διορίστηκα στο Γυμνάσιο Κρανιδίου όπου εξακολουθώ να υπηρετώ, εργάστηκα ως αναπληρώτρια σχεδόν σε όλα τα Δημοτικά σχολεία της επαρχίας μας καθώς και στο Τεχνικό Λύκειο.

Θεωρώντας πρωταρχικής σημασίας τη συμμετοχή του μαθητή στη διαδικασία της μάθησης τη διαρκή εξέλιξη του εκπαιδευτικού, καθώς και το άνοιγμα του σχολείου στην τοπική κοινωνία σε στενή συνεργασία, έχω ασχοληθεί με πολιτιστικά προγράμματα, με την ηλεκτρονική αδελφοποίηση σχολείων στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθηση και τα δυο τελευταία χρόνια με το τομεακό πρόγραμμα Σχολικών Συμπράξεων Comenius. Πέρα από τη δυνατότητα γνωριμίας με την κουλτούρα και το εκπαιδευτικό σύστημα άλλων ευρωπαϊκών χωρών, οι μαθητές μπαίνουν στη διαδικασία να προβάλλουν την ιδιαίτερη πατρίδα τους και την ιστορία της, βάζοντας τις βάσεις για την ενεργό συμμετοχή τους ως πολίτες αργότερα.

Επειδή η σκυτάλη θα έρθει στα χέρια των μαθητών και των παιδιών μας, δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε αμέτοχοι κριτές των τεκταινόμενων, οφείλουμε να εξελισσόμαστε και να αναπροσαρμοζόμαστε. Ο τόπος μας δεν χρειάζεται ατέλειωτες λίστες προεκλογικών υποσχέσεων, αλλά σοβαρή δουλειά, έργα υποδομής, έργα που στην παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας μας είναι εφικτά, και θα πραγματοποιηθούν στην πενταετή θητεία της νέας δημοτικής αρχής, δεν θα εμφανιστούν ξανά στα προγράμματα των υποψηφίων συνδυασμών στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Το ψηφοδέλτιο του συμμαθητή μου Τάσου Λάμπρου, αυτό εγγυάται με τη σωστή ισορροπία ικανών ανθρώπων που έχουν πολυετή εμπειρία ενασχόλησης με το Δήμο αλλά και νέων με θέληση, έτοιμων να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν για να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα στον τόπο μας σε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

Φίλες και φίλοι,

Ζητώ την έμπρακτη εμπιστοσύνη σας στο συνδυασμό του Τάσου Λάμπρου, στην Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας, γιατί μας γνωρίζετε και ξέρετε ότι είμαστε ικανοί να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών. Γιατί γνωρίζετε ότι για το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας θα εργαστούμε, ενώνοντας δυνάμεις και κάνοντας πράξεις τις προγραμματικές δηλώσεις του συνδυασμού μας.

Να είστε σίγουροι ότι με τους συνυποψήφιους του συνδυασμού μας θα προσφέρω στη νέα Δημοτική Αρχή με ζήλο και σοβαρότητα πάντα με γνώμονα το ισχυρό μέλλον της Ερμιονίδας μας, το μέλλον που της αξίζει και αξίζει σε όλους μας.

Με εκτίμηση

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ν. ΗΛΙΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ