ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ»ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/5/2014

Την Δευτέρα 19/5/2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και των συμβούλων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής παράταξης «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ» στο λύκειο Κρανιδίου κατόπιν προσκλήσεως του επικεφαλής της, κου Τάσου Λάμπρου.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος κατά τις πρόσφατες εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 στην κεντρική του εισήγηση είπε τα εξής:

Α) Ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους συμβούλους για την συμμετοχή τους τόσο στο ψηφοδέλτιο της παράταξης όσο και για την εκλογική μάχη που έδωσαν και δήλωσε ότι το ποσοστό του 20% που έλαβε η παράταξη αποτελεί ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στις παρούσες εκλογικές συνθήκες όπως αυτές διαμορφώθηκαν από έναν πολυκερματισμένο εκλογικό τοπίο με έξι δημοτικές παρατάξεις καθώς επίσης με τις έντονες πολιτικές πιέσεις που ασκήθηκαν στη λογική των ψεύτικων τεχνικών δίπολων και της εφαρμογής παλαιοκομματικών μεθόδων και λογικών.

Β) Τόνισε ότι η δημοτική παράταξη ιδρύθηκε με κύριο σκοπό και στόχο να συμβάλλει στην πρόοδο του τόπου και την ευημερία των κατοίκων του. Ήρθε να υπηρετήσει την αναγκαιότητα να συνδιαμορφώσουμε μια νέα σελίδα για τον τόπο μας να αλλάξουμε την πολιτική μας συμπεριφορά , να διαμορφώσουμε ένα νέο ήθος και ύφος εξουσίας.

Γ) Η δημοτική ομάδα που προέκυψε από τις εκλογές με τους 3 δημοτικούς σύμβουλους και τους 7 συμβούλους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων αποτελεί δέσμευση ότι η παράταξη μας θα ασκήσει το θεσμικό ρόλο που της ανατέθηκε από τους δημότες ,θα ασκήσει γόνιμη και εποικοδομητική αντιπολίτευση. Θα ελέγχει την επόμενη δημοτική αρχή όποια και αν είναι αυτή, η οποία θα εκλεγεί στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014.

Δ) Εισηγήθηκε ότι για τις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 η θέση της παράταξης είναι τόσο οι σύμβουλοι όσο και οι δημότες που εμπιστεύτηκαν την παράταξη μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ αποτελεί την μόνη πολιτική επιλογή με κριτήριο την πρόοδο του τόπου μας. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε ανίερες συναλλαγές παλαιοκομματικού χαρακτήρα και σε συμπεριφορές που μέχρι και πρόσφατα δίχασαν την τοπική μας κοινωνία. Οι σύμβουλοί μας και οι ψηφοφόροι μας, ας επιλέξουν ότι τους λέει η συνείδηση τους για τις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαιου 2014.

Τελειώνοντας τόνισε ότι η παράταξη ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τον τόπο μας ,αποτελούμενη απ’ ότι το καλύτερο διαθέτει η κοινωνία της Ερμιονίδας , αγκαλιάστηκε και υποστηρίχτηκε με θέρμη από τους ψηφοφόρους της έχοντας παράλληλα και την γενική παραδοχή για την ποιοτική υπεροχή της. Αυτό μόνο είναι η αρχή.

Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ»